Ejendommen

Marselis Boulevard 1

Kontoruniverset ligger særdeles centralt nær det attraktive Frederiksbjerg og 5 minutter fra Marselisborg strand og skov.

Vi har gode tilkørselsforhold og bor kun 3 lyskryds fra motorvejen E45 og 10 minutters gang fra banegården. Så uanset hvor du kommer fra, er der let adgang til ejendommen, ligesom det er nemt for dine kunder at komme hertil. 

Du og dine kunder kan som regel få en gratis parkeringsplads på matriklen. 

Kontoruniverset er beliggende i den tidligere Amtsgård, en smuk rødstensejendom fra 1942. Ejendommen er tegnet af Kongelig bygningsinspektør, arkitekt Ejnar Packness. Ejnar Packness havde sit virke i Aalborg og er blandt andet kendt for Svinkløv Badehotel, Hasseris Kirke og jernbanestationerne i Havbro, Farsø, Fandrup, Ullits og Hvalpsund på Aars-Hvalpsundbanen. 

Ejendommen er bevaringsværdig og har originale fyldningsdøre, sildebensparket og messinghåndtag. Kontorerne stilfuldt moderniseret med respekt for ejendommens karakter og alder. 

Din virksomhed kan flytte ind i professionelle og funktionelle lokaler, uden at du skal bekymre digom internet, rengøring, køkkenfaciliteter, møde- og undervisningslokale

Er det noget for dig så ring  på +45 30486858