Netværk

Bliv del af et fagligt fælleskab

Der er gode grunde til, at der tales meget om netværk i erhvervslivet. Et godt netværk giver adgang til en bred vifte af viden og erfaring. Netværk og kollegaer er også med til at holde din viden opdateret og giver adgang til gode råd og til samarbejdspartnere. 

Kontoruniverset har en lang række faciliteter og muligheder, og du bestemmer selv i hvilken udstrækning du ønsker at benytte dig af disse. 

Vi mødes i spiseafdelinen mellem kl. 12.00 og 13.00 hvor vi spiser vores madpakker og taler om de opgaver, vi aktuelt arbejder med. Hver fredag kl. 9.00 spiser vi rundstykker og drikker kaffe. Der er ingen tilmelding. Du skal bare møde op. 

Indretningen i Kontoruniverset motiverer til netværk. Du skal dog være klar over, at netværk ikke er gratis. Du tilfører det samlede netværk i Kontoruniverset din faglighed– og får adgang til Kontoruniverset´s netværkets samlede erfaringer.

Vil du gerne se stedet?

 • Vil du gerne se stedet, aftaler du det med Lone

Når du flytter ind

 • Vil du gerne flytte ind, når du har set stedet, sender Lone en lejekontrakt per mail
 • Senest 7 dage efter skal du have skrevet lejekontrakten under. Du kan enten underskrive med NemId eller underskrive i hånden og skanne det underskrevne dokument og maile dette
 • Samtidig med at du underskriver, indbetaler du dit depositum og kan hente din nøgle. Du får selvfølgelig også nøgler til alle dine medarbejdere
 • Du og Lone aftaler det praktiske om indflytningen.
  Herunder
   a. om du selv tager møbler med, eller du vil leje dem hos os
   b. hvilket navn, der skal stå på døren
   c. hvilken konkret dato, du flytter ind, og hvornår møblerne kommer
 • Den dag du flytter ind, viser Lone dig, hvordan alarmen virker, og du har mulighed for at flere spørgsmål

Har du spørgsmål så kontakt os på +45 30486858 eller send en besked på mail post@vigu.dk