Hvem bor her nu

FLiXBUS

FlixBus er en ung mobilitetsudbyder, der siden 2013 har ændret måden at rejse på, for millioner af mennesker i Europa. Som en unik kombination af tech-startup, internetvirksomhed og klassisk transportvirksomhed har vi inden for kort tid skabt Europas største fjernbusnetværk.

Intempus

Intempus er mobil timeregistrering, som erstatter gammeldags tidsregistrering. Intempus App’en er det perfekte værktøj til medarbejderne på farten. Med få klik er dagens timer, materialer og udgifter indberettet og sendt direkte til kontoret.

Hjerteforeningen

I Hjerteforeningen kæmper vi for det hjerte, der slår i os alle – for ingen skal stå alene, når lynet slår ned. Siden 1962 har vi med viden, investeringer og vigtige resultater medvirket til at Danmark er på internationalt topniveau inden for forskning i hjertesygdomme.
Hver dag tager vi kampen op for hjertet og for de omkring 476.000 danskere, der lever med en hjertesygdom. I de senere år har vi også intensiveret indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og give ethvert menneske med hjertesygdomme inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning hos os.

Mafcon

CEE/CIS-området er MAFCON’s hovedområde med omdrejningspunkt i Ukraine. Mere end 20 års engagement i området har opbygget en solid videns- og erfaringsplatform om, hvorledes etablering og forretningsdrift gennemføres med succes i det tidligere Sovjet.

3A Business Consulting

3A Business Consulting was established in 1994 by its founder Tage Affertsholt with extensive food and dairy industry experience (consumer products, ingredients and technology) from management positions in Denmark, Norway, Singapore and France. 3A Business Consulting has developed a network of associated consultants, assisting with specific assignments, if and when needed.

Ukraines Konsulat i Aarhus

Ukraines konsulat i Aarhus ledes af Mr Morten Senderby Hansen Munk , Konsul til Danmark

Djurslands Retshjælp

Hvis du er i tvivl om retshjælpen kan behandle en sag du har, er du velkommen til at kontakte retshjælpen personligt eller telefonisk.
Djurslands Retshjælp er en selvejende forening. Retshjælpens drift er finansieret af Justitsministeriet.
Den daglige drift og ledelse forestås af
Tanja Schultz

JNSN Kommunikation

Ser dine målgrupper virksomheden på den måde, du ønsker? Hvis ikke, går du glip af potentielle kunder eller relevante medarbejdere.
For at gøre din kommunikation mere personlig og relevant kan jeg
finde dine kernebudskaber. Jeg finder frem til de rigtige ord på virksomhedens identitet, vision, mission, værdier.
rådgive dig om, hvordan du gør dine tekster mere relevante og vedkommende
skrive tekster som sælger dit brand
holde oplæg om storytelling eller brandingprocessen.
Vi kunne også kalde mig din næste kommunikationsrådgiver eller tekstforfatter.
– Helena Jensen, ejer af JNSN Kommunikation

Simonsen co

KOMMUNIKATIONSSPECIALIST
– VI SKABER STØRRE SYNLIGHED OG BEDRE BRANDING
Simonsen Co er et kommunikationsbureau, ejet og drevet af Helle Simonsen. Firmaet er båret af en passion om at vækste virksomheder igennem en skarpere kommunikation og bedre branding. Virksomhederne får en professionel kommunikation og en vedvarende synlighed.

NGIN RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED

NGIN er startet af de to maskiningeniører Lasse Wiuff Korsholm og Mads Bjørnsbæk Larsen efter at have oplevet, at flere af deres ingeniør kammerater løbe panden mod muren den dag de skulle søge job. ‘Manglende erfaring’ er den store kæp i hjulet. Det problem satte NGIN sig for at løse, og det blev dermed startskuddet til en virksomhed som drives under et simpelt koncept:

Rekruttér –> Opkvalificér via rådgivning –> Rekruttér

Siden efteråret 2016 har NGIN’s unge talentfulde konsulenter hjulpet danske virksomheder med projekter af varierende type og størrelse. NGIN’s store kontaktflade med universiterne har været med til at skabe flere ingeniørjobs og ikke mindst erfarne ingeniører fra dag 1!

ImPlacement

ImPlacement Solutions er ideelle til optimering af den nuværende indretning i din virksomhed, eller når I står over for ombygning eller flytning.